Lunch & Diner

Pastinaak uit de oven

Ingrediënten 2 personen 500 gr pastinaken 200 gr vegan feta 20 gr peterselie 60 gr hazelnoot olijfolie Bereidingswijze Was de pastinaken, droog af en snij in dunne repen. Snij hiervoor de pastinaken doormidden

Lees Meer »
Lunch & Diner

Low carb wraps

  Voorbereiding: 15 min. Kooktijd 2min.   Ingrediënten 80 g gemalen chiazaad (1 minuut in de blender) of chiazaadmeel 115 g amandelmeel 30 g kokosmeel

Lees Meer »
Lunch & Diner

Bloemkool-preisoep

Bereiding 60 min Ingrediënten 250 gram bloemkool (in stukjes gesneden) 2 stukken prei in stukjes gesneden 1 teentje look 35 gram ongeroosterde cashewnoten (minstens een

Lees Meer »
Lunch & Diner

Wortelsoep met komijn

Bereidingstijd: 35 minuten Ingrediënten 1 ui in blokjes 500 gram wortel in blokjes 1 theelepel komijn 1 tomaat in stukken 2 tenen knoflook in blokjes

Lees Meer »
Lunch & Diner

Venkelsoep

Bereidingstijd: 35 minuten Ingrediënten 1 eetlepel MCT olie / kokosolie / olijfolie ½ grote venkel (in blokjes gesneden) ½ witte ui (in stukjes gesneden) 1

Lees Meer »
Ontbijt

Geitenkaas en honing-melt

IngrediëntenPaar takjes verse tijm 1 ronde plak geitenkaas, circa 1 cm dik1 theelepel rauwe honing4 grote ijsbergsla bladeren, gewassen2 plakken komkommer, 1 cm schuin gesneden 2 walnoten,

Lees Meer »
Lunch & Diner

Kokos-pompoensoep

Bereidingstijd: 75 minuten Ingrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 butternut pompoen 200 ml kokosmelk groentebouillon zout naar smaak optioneel: ½ theelepel rode currypasta garnering: geroosterde pompoenzaadjes

Lees Meer »
Lunch & Diner

Bietencarpaccio

Voorbereiding 20 tot 90 min – Bereiding 10 min – Totale tijd 30 tot 100 min Ingrediënten 1/2 gekookte rode biet 1 handvol rucola Walnoten

Lees Meer »
Lunch & Diner

Courgettesoep

Bereidingstijd: 30 minuten Ingrediënten   1 eetlepel olijfolie 1 kleine ui (fijngehakt) 1 teentje knoflook (in fijne stukjes gesneden) zout en peper naar smaak 1

Lees Meer »