
Gegrilde aubergine
Met gekruide puree en geblancheerde tomaten Ingrediënten: 1 ½ cups rauwe macadamia noten 1 eetlepel verse citroen sap ¼ cup plus 3
Met gekruide puree en geblancheerde tomaten Ingrediënten: 1 ½ cups rauwe macadamia noten 1 eetlepel verse citroen sap ¼ cup plus 3
Ingrediënten 3 el olijfolie 2 uien 3 teentjes knoflook 2 cm gember Kleine pompoen 1 tl komijn 1 tl koriander 1,5 tl kurkuma Snufje kardemon
Met een speciale tomatensaus  Voor 8 personen  Ingrediënten: Voor de gehaktballetjes: 250 gr tempeh 1 gekookte zoete aardappel 1 ui 110 gram havermeel
Voor 1 kom:  Ingrediënten: 1 rijpe banaan 1 pakje acaà (diepvries) 150 gr bevroren bosvruchten 100 ml amandelmelk 1 theelepel amandelboter 2 medjool dadels
met pistachenootjes  Ingrediënten: 2 peren (stevig, zoet, sappig soort) Kaneel Ongebrande Pistache noten in stukjes (2 handjes) Agave siroop  Bereiding:  Warm de
Voor 16 personen Ingrediënten: Voor de basis 2 cups amandelen 15 medjool dadels zonder pit 2 eetlepels kokosolie Voor de vulling 5 rijpe avocado´s
Met vegan fetakaas   Ingrediënten: 1 grote vijg 50 gram veganistische fetakaas 1 eetlepel (soja)yoghurt Himalayazout en peper naar smaak Paar blaadjes munt Â
met groenten en tomatensaus  Voor 9 crêpes  Ingrediënten:  (tomatensaus) 1 ui 2 teentjes knoflook Tomatenpuree naar smaak 1 bosje basilicum Peper naar
Van groenten en fruit Voor 13 personen Ingrediënten: Voor yoghurt A 300 gr aardbeien en frambozen 100 gr rauwe bloemkool 100 ml kokosmelk 25
Met avocadopesto Voor 4 personen Ingrediënten: Voor de noodles: 4 courgettes 24 boletus paddestoelen Voor de pesto: 120 gr paranoten 4 avocado´s 4 eetlepels
1 portie Portobello champignons Ingrediënten 2 grote portobello champignons, in 3 of 4 stukken gesneden 2 theelepepels jerk seasoning=marinade (zie recept ´Jamaican Jerk Seasoning
Voor 4 personen Bereidingstijd 35 min. Kooktijd 40 min. Ingrediënten 800 gr rodekool 2 handsinaasappels 6 eetlepels milde olijfolie 3 eetlepels agave siroop 500 gr
© Vitalisé Portugal 2023