Lunch & Diner

Gegrilde aubergine

Met gekruide puree en geblancheerde tomaten       Ingrediënten: 1 ½ cups rauwe macadamia noten 1 eetlepel verse citroen sap ¼ cup plus 3

Lees Meer »
Lunch & Diner

Pompoencurry

Ingrediënten 3 el olijfolie 2 uien 3 teentjes knoflook 2 cm gember Kleine pompoen 1 tl komijn 1 tl koriander 1,5 tl kurkuma Snufje kardemon

Lees Meer »
Lunch & Diner

Gehaktballetjes van tempeh

Met een speciale tomatensaus   Voor 8 personen   Ingrediënten: Voor de gehaktballetjes: 250 gr tempeh 1 gekookte zoete aardappel 1 ui 110 gram havermeel

Lees Meer »
Ontbijt

Acai­ bowl

Voor 1 kom:   Ingrediënten: 1 rijpe banaan 1 pakje acaí (diepvries) 150 gr bevroren bosvruchten 100 ml amandelmelk 1 theelepel amandelboter 2 medjool dadels

Lees Meer »
Ontbijt

Gebakken peer

met pistachenootjes   Ingrediënten: 2 peren (stevig, zoet, sappig soort) Kaneel Ongebrande Pistache noten in stukjes (2 handjes) Agave siroop   Bereiding:   Warm de

Lees Meer »
Recepten

Limoentaart

Voor 16 personen Ingrediënten: Voor de basis 2 cups amandelen 15 medjool dadels zonder pit 2 eetlepels kokosolie   Voor de vulling 5 rijpe avocado´s

Lees Meer »
Lunch & Diner

Gegrilde vijg uit de oven

Met vegan fetakaas     Ingrediënten: 1 grote vijg 50 gram veganistische fetakaas 1 eetlepel (soja)yoghurt Himalayazout en peper naar smaak Paar blaadjes munt  

Lees Meer »
Lunch & Diner

Kikkererwtencrepes

met groenten en tomatensaus   Voor 9 crêpes   Ingrediënten:   (tomatensaus) 1 ui 2 teentjes knoflook Tomatenpuree naar smaak 1 bosje basilicum Peper naar

Lees Meer »
Ontbijt

3 kleuren yoghurt

Van groenten en fruit Voor 13 personen   Ingrediënten: Voor yoghurt A 300 gr aardbeien en frambozen 100 gr rauwe bloemkool 100 ml kokosmelk 25

Lees Meer »
Lunch & Diner

Courgettenoodles

Met avocadopesto Voor 4 personen   Ingrediënten: Voor de noodles: 4 courgettes 24 boletus paddestoelen Voor de pesto: 120 gr paranoten 4 avocado´s 4 eetlepels

Lees Meer »