Voorbereiding: 15 min. Kooktijd 2min.
Ingrediënten
- 80 g gemalen chiazaad (1 minuut in de blender) of chiazaadmeel
- 115 g amandelmeel
- 30 g kokosmeel
- 240 ml lauw water
Bereidingswijze
- Meng in een kom het chiameel, amandelmeel, kokosmeel en zout. Voeg het water erbij en kneed 1 a 2 minuten met je handen tot je een deegbal bekomt.
- Snijd daarna de bal in 8 gelijke parten.
- Neem dan 2 stukken bakpapier die je insmeert met een beetje olijfolie.
- Rol een partje van het deeg in een balletje en plaats het op het ingeoliede bakpapier. Leg het andere bakpapier erbovenop. Duw de deegbal met je handen plat. Rol daarna met een deegrol tot de wrap de gewenste dikte heeft, 2 a 3 mm. Verwijder de bovenste laag bakpapier.
- Gebruik een klein bord of pannetje om een ronde vorm uit het deeg te snijden.
- Verwarm een anti aanbak pan op hoog vuur. Keer de wrap om en leg de wrap in de pan, verwijder daarna de laag bakpapier. Laat op matig vuur 2 minuten bakken, draai om en bak nog 1 minuut.
- Leg de wrap op een bord en vul hem met lekkers.
Je kan de wraps 4 dagen in de koelkast bewaren. De wraps kan je ook makkelijk invriezen. Leg ze dan 1 uur voor gebruik in de koelkast om te ontdooien.
https://vimeo.com/454700393