Untitled design (7)

Geitenkaas en honing-melt

Ingrediënten
Paar takjes verse tijm 
1 ronde plak geitenkaas, circa 1 cm dik
1 theelepel rauwe honing
4 grote ijsbergsla bladeren, gewassen
2 plakken komkommer, 1 cm schuin gesneden 
2 walnoten, fijngehakt


Bereidingswijze
Verwarm de grill goed voor. Rits de tijmblaadjes van de takjes. Leg de chèvre in een ovenschaaltje en verdeel hierover de honing (met de achterkant van een lepel). Strooi wat tijm erover en plaats onder de grill. Check steeds of de chèvre smelt en iets bruint: laat het niet te hard gaan! Haal na een paar minuten het schaaltje onder de grill vandaan en laat wat afkoelen. Plaats 2 slabladeren op elkaar op een bord en leg hierop de komkommer en vervolgens de geitenkaas. Bestrooi met de walnoten en dek het geheel af met de 2 resterende slabladeren.

Print Friendly, PDF & Email

Deel deze post