Zweedse Sauna & Infrarood Sauna.

In Casa Conmigo vind je een zweedse en een infrarood sauna. De warmte van de zweedse sauna zorgt er niet alleen voor dat giftige stoffen en zware metalen die onder de huid verborgen zitten, vrijkomen door zweet en ademhaling. Blootstelling aan de hoge warmte maakt ook dat er een kunstmatige koorts ontstaat. Koorts stimuleert het lichaam met het natuurlijke genezingsproces. Hierdoor wordt het immuunsysteem aangemaand om een groter aantal ziektebestrijdende witte bloedcellen en antilichamen te produceren die dan weer virussen en andere pathogenen elimineren.

 

De infraroodsauna biedt je niet alleen de traditionele voordelen van een sauna, maar heeft extra voordelen. Het ontspant je spierweefsels, vertraagt het verouderingsproces en helpt je cellulitis te verminderen.

Ontspannende Behandelingen.

Bij de Zweedse massage werkt de masseur bijna uitsluitend met de handen. Boek deze massage en geniet van de strijkende bewegingen of de ritmische slagen op je huid. Ook het kneden ervan doet deugd. Hierdoor geraken de weefsels beter doorbloed. De afvalstoffen vinden hun weg naar buiten en de stofwisseling verbetert. Het resultaat: een totale ontspanning van jouw lichaam.

Naast Zweedse massage biedt Casa Conmigo ook verschillende andere soorten massage aan: hoofdmassage, voetreflexologie, emotionele detox massage,… Laat ons gerust weten wat jouw voorkeur geniet.

Bij onze schoonheidsspecialiste kan je terecht voor een gezichtsbehandeling, een manicure en pedicure of een bodywrap. 

Ondersteunende Behandelingen.

Om schadelijke bestanddelen zoals voedingsresten en afval dat achterblijft in de darmzakken eens op te ruimen, is een colonhydrotherapie af en toe heilzaam. Doordat het water onder lichte druk wordt ingebracht, bereikt dit de gehele dikke darm. De harde korsten en brokken die zich in de loop der jaren hebben vastgezet aan je darmwand, zijn een bron van zelfvergiftiging. De bedoeling is om hen door het water te weken en mee eruit te trekken. 
Om de lever te stimuleren toxines af te voeren, kun je na de avondsoep een warme kruik krijgen. Leg deze ter hoogte van de lever terwijl je rust. Op die manier kan de lever ontgiften.
Ook via osteopathie zoek je naar een evenwicht tussen lichaam en geest. Het is een zachte geneeswijze die de totale mens behandelt. De osteopaat kijkt niet alleen naar de klacht, maar gaat in heel het lichaam manueel op zoek naar een mogelijke oorzaak. Onze osteopaat bekijkt dan ook de bewegingsmogelijkheid van alle interne systemen en speurt bewegingsbeperkingen op die een verband kunnen hebben met je klacht.

Benieuwd naar de behandelingen in Casa Conmigo?

Wil je weten welke behandelingen wij aanbieden? Neem dan zeker een kijkje op onze behandelingenpagina! Je vindt er naast massage, manicure, osteopathie ook haaranalyse, accupuntuur, huidanalyse en zoveel meer!

Book On MyTime