nearby-beach-and-hotel

Portugees Ontstressen.

Ons kuurhotel ligt in de Algarve in het plaatsje Galé , zeven kilometer ten westen van Albufeira. Gezond genieten is er de rode draad doorheen jouw verblijf. 

 

In Vila Mimosa vinden wij het belangrijk dat onze gasten ‘thuis’ zijn. Wij werken het liefst met kleine groepen, zo kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht en advies op maat. 

 

We hebben gasten van allerlei leeftijden en nationaliteiten. Het is dus prettig als je ook een minimale kennis hebt van de Engelse taal. De info over het vasten is ook in het Nederlands beschikbaar.

 

Team & omgeving.

Vila Mimosa staat voor de start van een gezonder leven. Iedereen in het team deelt een grote affiniteit met gezondheid door opleiding of ervaring. Onze gasten in de watten leggen is onze specialiteit. Een schoonheidsbehandeling, een sapkuur of dieettip? Niets is teveel gevraagd! 

 

Ben je ook nog sportief aangelegd? Neem dan deel aan één van onze sportlessen. In de omgeving maak je verschillende heerlijke wandelingen, speel je een partijtje golf of leef je je helemaal uit op een tennisbaan. 

 

Ga ook eens op ontdekking aan de kust en laat de schilderachtige kliffen je betoveren. Op slechts tien minuutjes wandelen ben je al aan het paradijselijk witte strand.

pic 10
vila-mimosa

De Villa.

Vila Mimosa, dat is alleen luxe op vakantie! Ons hotel heeft veertien tweepersoonskamers, allen voorzien van airco en verwarming, een eigen badkamer, wastafel, toilet en heerlijke boxspring-matrassen. 


De villa heeft verder een mooie grote tuin, een verwarmd zwembad, drie sauna’s en een jacuzzi. Je kunt ook een boek lezen in de sfeervolle huiskamer, tv-kijken (satellietverbinding), internetten of gewoon even genieten van de rust in de pergola en de tuin.