box (2)

Detox Box: Juice Fast.

Nood aan een weekje thuis detoxen? Dan hebben wij voor jou de Detox Box!

Gedurende 5 of 7 dagen kan je dagelijks genieten van 3 sappen en 1 soep. Je ontvangt een handig overzicht en gratis toegang tot online yoga, bodyshape en stretchlessen, gegeven door het Vila Mimosa Team! Uiteraard zijn wij stand by voor al je vragen!

 

We maken de sappen met een slowjuicer en een coldpress. De sapjes krijgen meteen na het persen een Shock Freeze behandeling. Hierbij worden de flesjes op heel korte tijd ingevroren. Door deze methode kan je de sappen lang bewaren, en blijft de kwaliteit intact.

Onze Granola.

Om de dag perfect te starten! Onze granola is keto proof, bevat dus heel weinig koolhydraten. Perfect als je je vetverbranding verder wil stimuleren!

 

Deze notengranola zit boordenvol eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen.

 

IMG_9957
Untitled design (16)

Onze Abonnementen.

Fan van onze sappen en soepen? Wil jij deze vitaminen-bommetjes integreren in je dagelijkse routine? Dan is een abonnement misschien wel iets voor jou! 

 

Maandelijks ontvang je een box naar keuze: we hebben een Balans Box, Soep Box of Sap Box!

 

Je abonnement pauzeren of stopzetten kan steeds meteen!

Onze Producten

100% Bio

We werken samen met lokale bio boeren om zo producten te maken met respect voor het milieu.

Betere Houdbaarheid

Shock Freeze: door supersnel invriezen worden de vitamines en mineralen bewaard, en wordt de houdbaarheid verlengd tot 9 maanden.

Slowjuiced

De sapjes zijn geslowjuiced voor het maximale behoud van vitaminen en mineralen & uitgebalanceerd om je gezondheid en energielevel een boost te geven!

Geen Additieven

Aan onze sappen voegen we geen additieven zoals kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen toe. Puur natuur dus!

Welkom bij de Vitalisé Detox Box, wat fijn dat je bij ons terecht gekomen bent!

Ik ben Karen, aangenaam! Samen met Kees run ik sinds 2010 Vila Mimosa – Vitalisé Portugal. Jarenlang heb ik met passie in Portugal gewerkt. Tot we in 2018 terug in België zijn komen wonen.


Met de Detox Box kan ik mijn opgedane kennis en ervaring in het begeleiden van detox weken verder delen met jullie. Veel van onze gasten in Portugal vinden het heerlijk om te detoxen of te genieten van de heerlijke, verse sappen, maar komen soms tijd (en geduld 😉 ) tekort om het thuis zelf te bereiden.

Voor hen, en voor alle nieuwe klanten sta ik klaar! 

Gezonde Groet!