Ervaar de kracht van bewust verbonden ademwerk en leer de technieken en filosofie erachter.
Krijg inzicht in je overtuigingen en valkuilen en leer je adem in te zetten om terug naar liefde te veren. Ontdek de ademtechnieken om je ademhalingssysteem optimaal te gaan gebruiken.
Leer effectief je eigen adem in te zetten om je potentieel te herkennen, te verwezenlijken en tot bloei te laten komen.

 

Hoe doen we dat?

In kleine groepen onder begeleiding van ervaren trainers en coaches, ervaar je de zachte kracht van de verbonden ademtechnieken.

We begeleiden je langzaam terug naar je natuurlijke ademstroom, waarbij je je helemaal opent. Je leert dat je adem jou kan dragen, met al je zon- en schaduwkanten, pijn en vreugde. Dat geeft jou de ruimte om je talenten, verlangens en doelen te herkennen en tot bloei te laten komen.

Na de basistraining ben je in staat zelfsessies te doen met een bewust verbonden ademhaling.

 

Wat kan het je brengen?

Fysiek brengt het je meer energie, een grotere ademcapaciteit, een vitaler middenrif en ontgifting van je lijf. Meer rust in je systeem. 

Je authentieke ademflow brengt herkenning, erkenning, acceptatie, integratie en transformatie van je belemmeringen. Dit brengt je weer in contact met wie jij werkelijk bent.

Je maakt verbinding met je centrum, met je hart, met je essentie.

Ervaar de zachte kracht, harmonie, vervulling, zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfwaardering.

Voor wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in de kracht van de adem en dat wil leren in te zetten voor zichzelf en/of anderen. Het is een prachtig cadeau voor jezelf, een heel bijzondere verdieping in bewustzijn. De twee basismodules vormen tevens de basis van de opleiding tot bewust verbonden ademcoach, aan de Adem en Bewustzijn Academie. Na basismodule 2 kun je doorstromen naar de opleiding tot ademcoach.

Zie voor meer informatie en data op www.ademenbewustzijnacademie.nl.

Inhoud van module 1 en 2

 • Minstens twee ademsessies per dag
 • Inzicht in je adempatroon en hoe zich dat verhoudt tot je leven
 • Feedback op je adempatroon en je sabotagepatronen
 • Aandacht voor je proces, je eigen proces leren bewaken
 • Liefdevolle professionele begeleiding
 • Uitwisseling, beweging, stemgebruik
 • Meditatie, focus training
 • Filosofie, anatomie, fysiologie van de adem
 • Verdieping door coaching en spelen
 • Zelfsessies kunnen doen en faciliteren bij jezelf
 • Vertrouwen in de adem ontwikkelen als middel tot groei en vreugde

Trainers

Amber Lot

Trainer week 19 november en 23 januari

Het ademwerk kwam op mijn pad 18 jaar geleden en is sindsdien mijn krachtigste tool naar zelfliefde en zelfacceptatie. De adem geeft me verbinding met mijn lijf en mijn ware zelf. Het leert mij mezelf, anderen en het leven accepteren en omarmen en herrinerd mij aan mijn levenspad! Ik ben een nog blijer, kwetsbaarder, opener en bewuster mens door geworden. Met andere woorden is ademen uitbreiding van de liefde (die je bent).

https://www.ademenbewustzijnacademie.nl/

Wilna Eenkhoorn

Trainer week 23 januari

Vanaf 1970 heb ik yogalessen gevolgd bij Altaf Kramer. Daarna ben ik opgeleid tot raja yogadocent door Philippe Barbier. Tot op de dag van vandaag vormt de yogafilosofie en de diepe kennis van de Psychosofie mijn basis. De vijfjarige opleiding in de Psychosofie heeft de heler in mij gekneed en gevormd. Vele opleidingen in healing en reading volgden, waaronder  NEI en de Kinder NEI opleiding Sinds 1984 heb ik een praktijk in Raja Yoga, Reiki, Healing, Neuro Emotionele Integratietherapie- en Kindertherapie. De Adem komt in de lente van 2002 op mijn pad en het wordt mijn grootste passie.  Met mijn kennis en ervaring is de opleiding voor bewust verbonden ademwerk gerealiseerd.

https://www.paradijsopaarde.nu/

Ragen Wesselius

Trainer week 19 november

Sinds ik in 2008 in aanraking ben gekomen met ademwerk heeft het me niet meer losgelaten. Het bewust verbonden ademen heeft me ondersteund bij het steeds vrijer in het leven staan en brengt me thuis bij mijzelf. Door aanwezig te kunnen zijn bij wat zich aandient met mijn ademhaling reageer ik minder reactief en ervaar ik meer speelruimte in het dagelijks leven. Het bewust zijn van mijn ademhaling is mijn anker geworden en heeft mij meerdere malen richting gegeven in belangrijke fases in mijn leven. Het geeft mij inzicht in mijn eigen voorkeuren, waardoor ik steeds meer keuzes ben gaan maken die in lijn zijn met wie ik werkelijk ben.

https://www.diviamragen.nl/

Prijs

(per persoon)

5 nachten € 1750

Let op! Tijdens de speciale weken die door externe therapeuten georganiseerd worden gelden onze kortingsregels niet.

Inbegrepen 

 • 5 nachten accommodatie in een privévilla met sauna’s, zwembad en jacuzzi
 • Dagelijkse vegetarische maaltijden (soms vis), fruit, snacks en drankjes
 • Minstens twee ademsessies per dag
 • 6 daagse basistraining ademwerk bewust verbonden ademwerk
 • Verblijven in de privévilla, in een rustige vallei, tussen de palmbomen
 • Toegang tot het zwembad, Zweedse sauna, Infrarood Sauna en Jacuzzi met uitzicht op de vallei, natuurlijke groene omgeving, palmbomen en nog veel meer!

Beschikbaarheid.

19 tot en met 24 November 2024: Met Ragen Wesselius en Amber Lot – kamers beschikbaar

23 tot en met 28 januari 2025: Met Wilna Eenkhoorn en Amber Lot  – kamers beschikbaar

 

Extra info.

Kosten zijn opgebouwd uit 6 daagse basistraining ademwerk bewust verbonden ademwerk € 210,- training per dag en € 100 euro slaap en verblijf. Een heerlijke venue in het zuiden van Portugal met heerlijke maaltijden, koffie, thee en tussendoortjes. De trainingsdagen starten om 7.45 en eindigen rond 21.30 uur. De registratie is rond zodra je hebt betaald, na ontvangst van de factuur.

Annuleringsvoorwaarden: Het kan gebeuren dat je, om wat voor reden dan ook, niet kan deelnemen aan de training die je betaald hebt. Hiervoor houden we het volgende aan:

* Door je deelname te betalen ga je akkoord met een niet
restitueerbaar bedrag van 500 euro in geval van een annulering van jouw kant minstens 7 dagen vóór de training.

* Afzeggingen binnen 7 dagen voor de training zijn helaas niet meer terug te vorderen. Wel kan je jouw deelname doorschuiven naar een andere datum in de toekomst.