Met avocadopesto
Voor 4 personen
Ingrediënten:
Voor de noodles:
4 courgettes
24 boletus paddestoelen
Voor de pesto:
120 gr paranoten
4 avocado´s
4 eetlepels olijfolie
1 handvol verse munt
Sap van 5 limoenen
Himalayazout en peper
Bereiding:
Begin met het maken van de courgettenoodles, door courgettes door de spiraalsnijder te halen. Houd apart.
Snijd de paddenstoelen in dunne plakjes, besprenkel met olijfolie en bak ze in een grote koekenpan, gedurende 5 minuten, tot ze zacht zijn.
Doe voor de pesto de paranoten in een keukenmachine gedurende 1 of 2 minuten, tot deze helemaal fijngemalen zijn. Doe er het avocadovlees, de olijfolie, munt, limoensap en peper en zout bij en mix nog wat langer door.
Doe de noodles en de pesto in de pan bij de paddenstoelen en laat een paar minuutjes op het vuur tot de noodles iets zachter zijn geworden.