Untitled design (5)

FAQ: waarom is infraroodsauna zo gezond?

Je detox bij Vila Mimosa ondersteunen? Plan dan een bezoekje aan onze infraroodcabine in! Wij vertellen je hoe het werkt en waarom het zo gezond is.

Hoe werkt het?

Een infraroodcabine gebruikt stralers om de warmte over te brengen naar je lichaam. Binnen enkele minuten is de cabine al heerlijk warm, in tegenstelling tot een klassieke sauna die toch wel een half uurtje de tijd nodig heeft om op te warmen. De temperatuur ligt tussen de 49 en 59 graden (je zal dus niet zo zweten als in een klassieke sauna). De infraroodstralen warmen je lichaam op van binnen uit, zodat je lichaam zélf aan de slag kan!

De voordelen op een rijtje

Zet een bezoekje aan de infraroodcabine op je to-do lijstje! Waarom?

  • Het uitzweten van toxines wordt gestimuleerd.
  • Infrarood is gezond voor het cardiovasculaire stelsel.
  • Het dringt diep in de spieren waardoor spierpijn en artritis verlicht worden.
  • Bloeddruk en cholesterolniveau worden gemakkelijk gereguleerd.
  • De gezellige warmte helpt je sneller ontspannen.

Infrarood @ Vila Mimosa

Elke gast heeft recht op 2 x 15 minuten in de infraroodcabine, verdeeld via een schema. De eerste sessie zal iemand van de staff alles komen uitleggen en begeleiden. De tweede sessie staat de medewerker enkel klaar om de infrarood aan te zetten, de juiste instellingen klaar te zetten, proper te houden… Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email

Deel deze post