Bereidingstijd 5 MIN | Kooktijd 25 MIN
Ingrediënten
- 1 eetlepel chiazaad
- 3 eetlepels warm water
- 160g amandelmeel
- 1/4 theelepel bakpoeder
- 1/4 theelepel zout
- 2 theelepels ahornsiroop
- 2 eetlepels gesmolten kokosolie
- zest van 1 kleine citroen
Bereidingswijze
Meng chiazaad en water in een kom en laat 10 minuten rusten.
Verwarm de oven op 180 graden.
Meng in een grote kom amandelmeel, bakpoeder en zout.
Neem de kom met het chiazaad/water mengsel en voeg ahornsiroop, kokosolie en citroenzest toe. Voeg dit toe aan de kom met het amandelmeel.
Stort het mengsel op een bakplaat met bakpapier. Leg er een vel bakpapier bovenop en duw het plat tot het ongeveer 2cm dik is.
Bak gedurende 15 minuten. Haal het uit de oven en laat een beetje afkoelen. Snij dan in stukken en bak de stukken daarna nog 10 minuten.
Bak gedurende 15 minuten. Haal het uit de oven en laat een beetje afkoelen. Snij dan in stukken en bak de stukken daarna nog 10 minuten.