Bereidingstijd 10 MIN | Kooktijd 15 MIN
Ingrediënten
Courgette spaghetti
- 1 bouillonblokje
- 2 grote courgettes
- 3 el olijfolie
- 9 tomaten (in kleine blokjes gesneden)
- 2 el oregano
- 1 medium ui (gesnipperd)
- zout en peper
Notensaus
- 0,5 cup macadamia noten (2 uur weken in water)
- 1 cup cashew (2 uur weken in water)
- 1 cup amandelmelk
- 1 tl voedingsgist
- 1 tl ́herbes de Provence ́
- Beetje balsamico azijn naar smaak
Bereidingswijze
Courgette spaghetti
Snijd met een spiraalsnijder dunne slierten van de courgette.
Verhit een pan met wat olijfolie en bak de courgette spaghetti enkele minuten.
Maak de tomatensaus. Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de ui. Voeg de tomaten, oregano en het bouillon blokje toe. Laat sudderen tot de tomaten zacht zijn. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Serveer de courgette spaghetti met de tomatensaus.
Notensaus
Doe alle ingrediënten in een blender en mix.
Meng de mix met de courgette spaghetti.
Snijd met een spiraalsnijder dunne slierten van de courgette.
Verhit een pan met wat olijfolie en bak de courgette spaghetti enkele minuten.
Maak de tomatensaus. Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de ui. Voeg de tomaten, oregano en het bouillon blokje toe. Laat sudderen tot de tomaten zacht zijn. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Serveer de courgette spaghetti met de tomatensaus.
Notensaus
Doe alle ingrediënten in een blender en mix.
Meng de mix met de courgette spaghetti.