Untitled design (2)

Ontzuren voor beginners

Ont-wat? Ontzuren! Deze eenvoudige manier van detoxen wordt steeds populairder. Wat het precies is en waarom ook jij je pH zou moeten boosten? Lees snel verder!

Zo ga je aan de slag

Ontzuren klinkt een stuk moeilijker dan het eigenlijk is. De zuurtegraad in je lichaam regelen doe je simpelweg door meer groenten, fruit en verse kruiden in je maaltijden te gebruiken. Simpel, toch?

Waar is het precies goed voor?

Ongezonde voeding, een non-actieve levensstijl en verontreiniging van onze bodems kunnen zorgen voor een ernstig vitamine-en mineralentekort. Door te ontzuren voorzie je je lichaam op een natuurlijke manier van suppletie.
What else? Wanneer je lichaam te zuur is, kan dit voor allerlei vervelende gezondheidskwaaltjes zorgen. Je cellen werken minder goed, mineralen en vitaminen worden te snel verbruikt als basen, je energieniveau staat op een laag pitje…
Ontzuren is gewoon gezond voor je lichaam. Punt! Wanneer je intensief op je voeding let, krijg je zonder moeite extra vezels, ontstekingsremmers en antioxidanten binnen die je weerstand beschermen tegen schadelijke factoren.

Print Friendly, PDF & Email

Deel deze post