Bereidingstijd 15 MIN | Kooktijd 17 UUR
Ingrediënten
- 1 cup walnoten
- 1 cup zonnebloempitten
- 1 cup amandelen
- 1 tomaat 1 gesnipperde ui
- 3 el lijnzaad
- 1,5 tl zout
- tahini
- komkommer
Bereidingswijze
Doe alles in een blender en maal fijn.
Smeer het mengsel uit op bakpapier en snijdt in cracker vorm.
Dehydrateer een nachtje op 46o graden tot ze droog en knapperig zijn. Of bak in een heteluchtoven op 180o graden tot ze droog en knapperig zijn.
Smeer een dun laagje tahini op de crackers en leg er enkele schijfjes komkommer op.
Serveer met pompoen hummus (recept op vorige pagina).
Smeer het mengsel uit op bakpapier en snijdt in cracker vorm.
Dehydrateer een nachtje op 46o graden tot ze droog en knapperig zijn. Of bak in een heteluchtoven op 180o graden tot ze droog en knapperig zijn.
Smeer een dun laagje tahini op de crackers en leg er enkele schijfjes komkommer op.
Serveer met pompoen hummus (recept op vorige pagina).