SAM_1599

Lasagna

Bereidingstijd 30 MIN / Preparation time 30 MIN
 
Ingrediënten
  • Courgette (in plakken)
  • Tomaat (in plakken) 

Marinara saus

  • 1 teentje knoflook
  • 1 cup zongedroogde tomaten (geweekt en zacht)
  • 0,25 cup olijfolie
  • sap van een halve citroen 
    oregano
Cashew kaas
  • 1 cup geweekte cashewnoten (min 6 uur weken in water)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl citroensap
Walnoot kruimel
  • 2 cups geweekte walnoten
  • 1 tl gedroogde salie
  • 1 tl verse tijm
  • 1 tl gedroogde basilicum
  • 1 tl rozemarijn
  • 2 tl tamari
  • Peper 
 
Bereidingswijze
 
Marinara saus: mix alle ingrediënten in de blender tot een gladde massa.

Cashew kaas: mix alle ingrediënten in de blender totdat je de structuur krijgt van hüttenkäse.

Walnoot kruimel: mix alle ingrediënten heel kort in de blender tot een kruimelige structuur.

Bouw de lasagna met een plakje courgette, daar bovenop de tomatensaus en 3 toefjes cashew kaas. Leg er een dun plakje tomaat op en verkruimel wat van het walnoot-mengsel erover. Herhaal dit en leg er tot slot een blaadje babyspinazie op.
 
Print Friendly, PDF & Email

Deel deze post