Bereidingstijd 30 MIN / Preparation time 30 MIN
Ingrediënten
Cashew kaas: mix alle ingrediënten in de blender totdat je de structuur krijgt van hüttenkäse.
Walnoot kruimel: mix alle ingrediënten heel kort in de blender tot een kruimelige structuur.
Bouw de lasagna met een plakje courgette, daar bovenop de tomatensaus en 3 toefjes cashew kaas. Leg er een dun plakje tomaat op en verkruimel wat van het walnoot-mengsel erover. Herhaal dit en leg er tot slot een blaadje babyspinazie op.
- Courgette (in plakken)
- Tomaat (in plakken)
Marinara saus
- 1 teentje knoflook
- 1 cup zongedroogde tomaten (geweekt en zacht)
- 0,25 cup olijfolie
- sap van een halve citroen
oregano
Cashew kaas
- 1 cup geweekte cashewnoten (min 6 uur weken in water)
- 1 teentje knoflook
- 1 tl citroensap
Walnoot kruimel
- 2 cups geweekte walnoten
- 1 tl gedroogde salie
- 1 tl verse tijm
- 1 tl gedroogde basilicum
- 1 tl rozemarijn
- 2 tl tamari
- Peper
Bereidingswijze
Marinara saus: mix alle ingrediënten in de blender tot een gladde massa.
Cashew kaas: mix alle ingrediënten in de blender totdat je de structuur krijgt van hüttenkäse.
Walnoot kruimel: mix alle ingrediënten heel kort in de blender tot een kruimelige structuur.
Bouw de lasagna met een plakje courgette, daar bovenop de tomatensaus en 3 toefjes cashew kaas. Leg er een dun plakje tomaat op en verkruimel wat van het walnoot-mengsel erover. Herhaal dit en leg er tot slot een blaadje babyspinazie op.