Bereidingstijd 10 MIN | Koeltijd 30 MIN
Ingrediënten
- 1/4 cup kokosolie
- 1/4 cup amandelboter
- 1/2 cup agavesiroop
- 1/2 cup johannesbroodmeel
- snuifje zout
- 1 1/2 cup gepofte quinoa of gierst
- 1/2 cup geroosterde & gehakte amandel
- 1/3 cup gedroogde vijgen, gehakt
- 1/4 cup getoaste pompoenpitten
Bereidingswijze
Verwarm de kokosolie, amandelboter, agave en zout op een laag vuur.
Voeg het johannesbroodmeel de gepofte quinoa toe.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en stort het mengsel hierop uit.
Voeg de rest van de ingrediënten toe. Duw met de handen tot je een vaste massa krijgt.
Zet het mengsel 30 minuten in de koelkast, snijd daarna in plakken.
Opmerking: de crackers kan je tot 1 week bewaren in de koelkast.