groene-thee-768x512

FAQ: helpt groene thee wanneer ik gewicht wil verliezen?

Is je doelstelling qua summerbody niet echt geslaagd? Groene thee zou het makkelijker maken om eindelijk van die overtollige kilo’s vanaf te raken. Lees snel verder om te weten hoe dit groene drankje nu precies invloed heeft op je gewicht.

De werking van groene thee

Waarom groene thee vaak wordt gebruikt tijdens het detoxen? De theeblaadjes van groene thee worden minimaal bewerkt waardoor de belangrijke stoffen beter worden behouden. Je verliest iets makkelijker gewicht omdat je lichaam meer energie verbrandt en tegelijkertijd het aantal afvalstoffen in je lijf vermindert.

Wanneer je stofwisseling versnelt (wat het geval is na het drinken van groene thee), verbruikt je lichaam meer energie (en verlies je dus sneller gewicht). What else? Uit onderzoek blijkt dat ook je samenstelling van darmflora, insulineresistentie en ontstekingsgraad in je guts (wat trouwens alle drie belangrijke factoren zijn in de strijd tegen obesitas) positief worden beïnvloed.

Suppletie met groene thee

Geen zin om elke dag enkele liters groene thee te drinken? In bepaalde supplementen die je gewichtsverlies een boost geven, kan je groene thee terugvinden als belangrijk ingrediënt.

Print Friendly, PDF & Email

Deel deze post